• Jij verkoopt, wij regelen de rest

    Printservices is gespecialiseerd in totaaloplossingen voor zowel grote als kleine bedrijven. Wij nemen jou zoveel mogelijk werk uit handen. We zijn flexibel en in staat kwalitatief goede producten te leveren.

Jouw complete fotototaaloplossing

Fuji printservices is gespecialiseerd in fotototaaloplossingen voor zowel grote als kleine bedrijven. Ons doel is om jou zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Samen gaan we op zoek naar de beste oplossing voor jouw bedrijf. Daarin zijn we flexibel en in staat kwalitatief goede producten te leveren.

 

Fotoservice
Wil je voor jouw bedrijf een uitgebreide fotoservice op poten zetten? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Printservices neemt je al het werk uit handen. We bouwen een website met de nieuwste bestelsoftware in jouw huisstijl. Je kiest zelf welke producten je wilt aanbieden. Printservices heeft een uitgebreid productassortiment; of het nu gaat om mokken, sleutelhangers, fotoboeken of wanddecoratie, maak je wensen kenbaar en wij regelen het. We schrijven de software, bouwen een website en richten deze geheel naar jouw wensen en in jouw huisstijl in. Bovendien regelen we de productie en nemen we het hele logistieke deel voor onze rekening. Zelfs de betalingen kunnen we uit handen nemen. 

Unieke prints in grote oplagen
Op het moment dat je wanddecoratie bij je klanten wilt aanbieden, ben je bij ons ook aan het juiste adres. De klant kan op je eigen website de bestelling plaatsen. Wij zorgen voor de website en koppelen deze aan onze afdrukcentrale. We hebben een uitgebreid assortiment aan materialen, denk daarbij aan canvas, aluminium, forex, en nog veel meer.

Ontzorgen
Om wat voor project het ook gaat, wij kunnen je op alle vlakken ondersteunen: print handling, backoffice en print fullfilment. Fuji printservices beschikt over een grote afdrukcentrale waar we kleur en zwart-wit prints in unieke prints, maar ook in grote oplages van welke product dan ook probleemloos kunnen produceren. Wij verzorgen daarbij tevens de volledige afwerking en verzending naar de consument of winkel.

Mocht je dus nadenken over outsourced print handling, dan ben je bij printservices aan het juiste adres. 

Vragen? Neem dan contact op

Printservices
0167 - 56 99 11
info@printservices.nl

Bel mij Offerte aanvragen

API-koppeling

De beste kwaliteit

Snelle levering