Over ons

Printservices is onderdeel van FUJIFILM IMAGING PRODUCTS & SOLUTIONS B.V. Wij zijn een toonaangevend fotofinishingbedrijf gevestigd in Steenbergen

Wie wij zijn

Printservices is onderdeel van FUJIFILM IMAGING PRODUCTS & SOLUTIONS B.V. Wij zijn een toonaangevend fotofinishingbedrijf, gevestigd in Steenbergen. Daarnaast hebben we twee zusterbedrijven op het gebied van fotofinishing in het Duitse Gera en Willich.

FUJIFILM is een bedrijf dat in de afgelopen 60 jaar uitgroeide van pionier tot de specialist op het gebied van fotografie en print. Het bedrijf staat wereldwijd bekend vanwege haar goede kwaliteit en klantgerichte werkwijze. Ook het bedrijf OYPO maakt deel uit van FUJIFILM IMAGING PRODUCTS & SOLUTIONS B.V. Oypo is een platform dat de fotograaf volledig ontzorgt bij het verkopen van zijn foto's. Een aantal innovatieve tools zorgt ervoor dat de service vooral populair is onder schoolfotografen. 

Printservices volgt de ontwikkelingen op het gebied van printen op de voet. We gebruiken geavanceerde computergestuurde productieapparatuur om een hoog kwaliteitsniveau en een grote mate van productieflexibiliteit aan onze klanten te kunnen leveren. Daarbij zijn we flexibel en denken we graag mee in maatwerk oplossingen.

Met printservices willen we jou als onderneming een stap verder helpen en – indien gewenst – ontzorgen. Of het nu gaat om het koppelen van een bestelsysteem, het verzorgen van wanddecoratie tijdens grote projecten of het leveren van fotoboeken of bedrukt servies. De verkoop van fotopapier, fotochemicaliën, negatieffilms, Instax camera’s, Instax films, digitale minilabs, kiosken en print equipment maakt tevens deel uit van onze dienstverlening aan de zakelijke markt.

Ons distributienetwerk omvat heel Europa en we zijn in staat om via onze postorderbedrijven te leveren aan de eindconsument.

 

Contact

Volg ons

Printservices op Instagram

Vragen? Neem dan contact met ons op

Printservices
0167 - 56 99 11
info@printservices.nl

Bel mijOfferte aanvragen