• Print on demand voor jouw app of website

    Wil je dat jouw klanten direct vanuit jouw app of website fotoafdrukken kunnen maken? Dan ben je bij printservices aan het juiste adres. We maken een API-koppeling en verzorgen vervolgens het hele bestelproces.

Connect jouw app via een API-koppeling met onze afdrukcentrale

Heb jij een fantastische app gebouwd waarin je gebruikers de mogelijkheid wilt bieden afdrukken van hun foto's te maken? Dan ben je bij printservices aan het juiste adres. Samen met jou koppelen we je app middels een API voor print en handling aan onze printcentrale. We verzorgen vervolgens het gehele proces voor je, van betaling tot en met de afdruk. Uiteraard is een API koppeling ook mogelijk met een website of ander systeem

Wat is een API?
Een API zorgt ervoor dat twee softwareprogramma’s met elkaar kunnen communiceren. Door middel van print API integratie kunnen bestellingen vanuit jouw app worden verzonden naar onze afdrukcentrale. Wij zorgen vervolgens voor de gehele afhandeling en verzending, uiteraard alles in je eigen huisstijl.

Wat kan ik aanbieden?
Het maakt niet uit of je wanddecoratie, fotoboeken of fotogeschenken aan wilt bieden via de API koppeling. We zijn in staat om zowel unieke exemplaren, als ook grote oplages te printen en verzenden. Neem een kijkje bij al onze producten voor de mogelijkheden. Heb je een origineel idee voor een product dat er nog niet tussenstaat, neem dat contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

Hoe gaat het in z’n werk?
Wil je gebruikmaken van een API koppeling met onze printservice, neem dan contact met ons op. Mocht je zelf niet over de kennis beschikken om een API te integreren, dan verzorgen wij deze voor je zodat alle printopdrachten via de API rechtstreeks bij ons binnen komen.

Vragen? Neem dan contact op

Printservices
0167 - 56 99 11
info@printservices.nl

Bel mijOfferte aanvragen

API-koppeling

De beste kwaliteit

Snelle levering